Росія відправляє на війну до України жителів Далекого Сходу, оскільки вони адаптовані до холодів – Розвідка

У військах РФ іде чергова ротація, яка складається з жителів Далекого Сходу РФ та Камчатки, оскільки вони більш адаптовані до холодної та морозної погоди. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"Також ці військовослужбовці не привчені до комфорту та легко перенесуть відсутність налагодженого побуту", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вербувальникам вдалося привабити певну частину росіян з північних регіонів. Їм обіцяють високі зарплати, які за словами самих "новобранців", їм не заробити за все життя.

"Крім того, в РФ оголошено про акцію збору коштів на придбання зимової форми для окупаційного контингенту, який знаходиться в Україні", – заявили в розвідці.

Таким чином офіційний Кремль визнав, що не має достатньо бюджетних коштів на ці потреби. Проте весь особовий склад, який відправляють на війну в Україну, має дуже низький рівень підготовки та практично нічого не знає про реальний стан справ бойових дій в регіоні.

Нагадаємо, глава Чеченської Республіки РФ Рамзан Кадиров заявив, що для проведення бойових дій на територію України на його доручення прибули 10 тисяч чеченців.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER