“Будемо карати за гасла та пісні”: Аксьонов заявив про посилення проукраїнського руху в Криму

На тимчасово анексованому Кримському півострові посилився проукраїнський рух – окупанти погрожують місцевим жителям кримінальною відповідальністю за "націоналістичні гасла та пісні" на публічних заходах.

Про це заявив так званий "голова" Криму Сергій Аксьонов у Telegram.

"В інформаційному просторі з'являються відео із публічних заходів у Криму, на яких учасники скандують проукраїнські гасла, співають націоналістичні пісні. Вважаю, що і організаторів, і учасників подібних розваг потрібно притягувати до відповідальності, звільняти з посад, вживати інших заходів у межах законодавства. Для тих, хто підтримує український режим, раціональним та логічним буде виїхати до тієї країни, яку вони так люблять", – сказав він.

В опублікованному відеозверненні Аксьонов уточнив, що це буде саме кримінальна відповідальність.

За його словами, мешканців окупованого Криму ідентифікуватимуть за відеозаписами з заходів, звільнюватимуть з посад та закриватимуть їхні бізнеси.

Нагадаємо, колишній командувач силами США в Європі, генерал в отставці Бен Ходжес заявив, що ЗСУ здатні повернути Крим під контроль України в 2023 році за умови підтримки Заходу.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER