ЗСУ можуть повернути Крим у 2023 році – екскомандувач армії США в Європі

ЗСУ здатні повернути Крим під контроль України в 2023 році за умови підтримки Заходу.

Таку думку висловив колишній командувач силами США в Європі, генерал в отставці Бен Ходжес в коментарі Newsweek. 

"Вони поставили умови, за яких вони можуть відновити повний суверенітет, включаючи Крим, Я думаю, протягом наступного року", – сказав Ходжес.

За його словами Росія вже вичерпала свої наступальні можливості.

"Через стільки часу Росія досі контролює менше 20% території України, її можливості для подальших наступальних операцій практично вичерпані", – пояснив генерал.

За його словами, Заходу варто надати Україні таку військову підтримку, яка буде потрібна для досягнення повної перемоги.

"Необхідно заявити, що ми хочемо, щоб Україна перемогла, що ми хочемо, щоб вона повернула собі всю свою територію, що ми хочемо, щоб вона могла захистити себе в майбутньому, і що ми збираємося зробити все необхідне, щоб допомогти їй у цьому", – сказав Ходжес.

Нагадаємо, українські військові продовжують контрнаступ на Харківському напрямку. Завдяки вмілим і злагодженим діям Збройні Сили України просунулися майже на 50 км за 3 дні.


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER