У Черкаській області 18-річний хлопець розбився на смерть, в’їхавши в блокпост

У Золотоніському районі Черкаської області легковик в'їхав у блокпост. Унаслідок удару удару автомобіль відкинуло в дерева та розтрощило, водій загинув на місці.

Про це повідомляє Черкаський обласний центр медичної допомоги та медицини катастроф.

"Виклик про аварію надійшов близько 6 години сьогодні. Повідомили, що на в'їзді у село Нехайки, що на Драбівщині, водій знаходиться в автомобілі без свідомості та не дихає. Медики екстренки, прибувши на місце події, змушені були констатувати смерть 18-річного хлопця. Травми, які він отримав під час зіткнення, були несумісні з життям", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це вже не перша смертельна аварія на блокпостах як на Черкащині, так і в Україні. Також вже кілька осіб були важко травмовані після зіткнення з бетонними блоками чи мішками з піском.

Як правило, аварії стаються на блокпостах, які давно вже перестали діяти, але бетонні конструкції та мішки з піском з дороги так і не прибрали. Попри численні інциденти, більшість таких конструкцій на дорогах все ще стоїть.

Нагадаємо, на захопленій Херсонщині сталася ДТП за участі "Уралу" російських військових із системою залпового вогню "Град" та Volkswagen, унаслідок чого травми отримали 8 пасажирів автомобіля.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER