У Миколаївській області за минулу добу окупанти поранили чотирьох дорослих і дитину

За минулу добу 11 вересня внаслідок обстрілів російських військ у Миколаївській області отримали поранення п'ятеро людей. Серед них є дитина.

Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва в Telegram.

"На Миколаївщині ворог завдав ракетного удару по сільгосппідприємству, розташованому на території м. Вознесенськ. Уламками пошкоджено щонайменше 40 житлових будинків. 5 осіб отримали поранення – серед них дитина", – написала Замазєєва.

Також, за її словами, під удари потрапили населені пункти Вознесенського, Баштанського та Миколаївського районів. Обстріли зафіксовані на території Первомайської, Інгульської, Широківської, Вознесенської та Березнегуватської громад.

Замазєєва зазначила, що в результаті обстрілів виникли пожежі на відкритій території. Пошкоджені житлові будинки та господарські споруди.

Голова облради додала, що станом на ранок 12 вересня в миколаївських лікарнях загалом знаходяться 652 людини, які постраждали від атак загарбників. Ще 58 отримали допомогу амбулаторно.

Нагадаємо, 11 вересня в Миколаєві російська ракета влучила в п'ятиповерховий будинок. Постраждали 9 цивільних осіб, 3 з них госпіталізовано.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER