“Онікс”, Х-22 та Х-555: чим росіяни обстрілювали сьогодні Миколаївську область

Цієї доби, 11 вересня, російська армія тричі обстрілювала Миколаївську область. 

Про наслідки атак розповіли в ОК "Південь".

"Вночі ракетами наземного базування «Онікс» з берегового ракетного комплексу «Бастіон» з тимчасово окупованого Криму завдано ударів по Вознесенському і Миколаївському районах. Силами протиповітряної оборони 2 ракети знищено у повітрі", – йдеться у повідомленні. 

Одна з ракет влучила в п’ятиповерховий будинок в Миколаєві, пошкодження отримали й кілька навколишніх житлових будинків. Постраждали 9 цивільних осіб, 3 з них госпіталізовано.

"Ближче до ранку, з напрямку Азовського моря ворожою стратегічною авіацією атаковано Березнегувацьку громаду. 2 крилаті ракети Х-22 влучили у приватний сектор. Зруйновано 2 житлових будинки. Постраждало 5 людей", – розповіли в ОК "Південь".

Вже зранку Миколаївщина знов зазнала ракетної атаки. Стратегічною авіацією ворог вдарив по Вознесенську 3 крилаті ракети Х-555, які влучили в елеватор із запасами пшениці. Виникла пожежа оперативно ліквідована вогнеборцями. 

Нагадаємо, в Енергоатомі розповіли, що ракети, якими били по Вознесенську, вдарили за 30 кілометрів від Південноукраїнської АЕС.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER