Через значні втрати серед окупантів зростає кількість дезертирів – Генштаб

На Херсонщині ворог для пошуку втікачів та повернення їх на позиції задіяв вертоліт та застосував зброю.

У зв’язку зі значними втратами та небажанням воювати в окупаційних підрозділах зростає кількість дезертирів. На тимчасово захопленій території Херсонської області, в районі населеного пункту Бабенківка Друга, ворог, для пошуку втікачів та повернення їх на бойові позиції, був змушений задіяти вертольоти та зброю. Крім того, через Каланчак, в напрямку тимчасово окупованого Криму зафіксовано інтенсивне переміщення автобусами російських солдатів без зброї.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Українські військові утримують займані позиції та не дають можливості ворогу просуватися вглиб території України.

«Наші воїни успішно відбили атаки ворога в районах населених пунктів Костянтинівка, Прудянка, Руські Тишки, Вірнопілля, Миколаївка Друга, Зайцеве, Авдіївка, Кам’янка, Побєда та Безіменне», – йдеться в зведенні Генштабу.

Протягом доби авіація ЗСУ здійснила понад 10 ударів, в ході яких знищено бойову техніку, засоби протиповітряної оборони та значну кількість живої сили в опорних пунктах на Донецькому та Південнобузькому напрямках. Ракетні війська та артилерія наземних угруповань військ також продовжують знищувати загарбників.

«Вогневого ураження зазнали 3 пункти управління ворога, понтонна переправа, 28 об’єктів зосередження живої сили та бойової техніки. В зону ураження потрапили склади з боєприпасами та вогневі позиції артилерії противника. Результати уточнюються», – повідомили в Генштабі.

Нагадаємо, що інтенсивні атаки ЗСУ змушують окупантів просити допомоги в Червоного Хреста та тікати на вкрадених велосипедах.


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER