В Миколаєві судитимуть зрадника, який здавав ворогу позиції ЗСУ

Миколаївська обласна прокуратура завершила досудове розслідування справи 42-річного мешканця Баштанки, який передавав ворогу інформацію про розташування підрозділів ЗСУ та заперечував у соцмережах агресію РФ.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Миколаївській області.

«Слідством встановлено, що обвинувачений, не сприймаючи державну владу в Україні та сповідуючи ідеї проросійської спрямованості, з метою надання допомоги державі-агресору у веденні агресивної війни проти України, збирав інформацію про місця розташування Збройних Сил України в місті Баштанка. Зібрану розвідінформацію передавав окупантам через закриті канали зв’язку у  Telegram», – йдеться в повідомленні прокуратури.

Крім того, чоловіка звинувачують в поширенні дописів у соцмережах, в яких він виправдовував збройну агресію РФ проти України.

До вироку суду мешканець Баштанки перебуватиме під арештом.

Раніше ми повідомляли, що жителька Первомайщини в соцмережах поширювала фейки, якими виправдовувала та прославляла дії російських окупантів. 53-річну жінку викрили співробітники поліції і СБУ та оголосили ій підозру.


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER