На Миколаївщині викрили жінку, яка виправдовувала агресію РФ

Жителька Первомайщини в соцмережах поширювала фейки, якими виправдовувала та прославляла дії російських окупантів. 53-річну жінку викрили співробітники поліції та СБУ та оголосили підозру.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Миколаївський області.

«Будучи достовірно обізнаною про реальні події повномасштабного вторгнення ворога на території нашої країни, вона свідомо заперечувала збройну агресію військових формувань РФ, всіляко схвалюючи та прославляючи злочинні дії їх учасників проти українського народу. Таким чином жінка хибно впливала на користувачів інтернет-мережі», – йдеться в повідомленні.

В помешканні жінки провели обшук та знайшли мобільний телефон з компроментуючими дописами. Розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст 436-2 КК України. Прихільниці «руського міру» загрожує до п’яти років за гратами з конфіскацією майна.

Як ми повідомляли раніше, в Миколаївській області викрили коректувальника ворожого вогню, а в Одеській інформаторку ворога.


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER