У Маріуполі лунали звуки вибухів та пострілів

В окупованому Маріуполі гучно. Учора, 6 серпня, увечері тут помітили черговий рух техніки. Зокрема,  САУ Гіацинт по пр. Металургів в бік Бердянська.

Про це розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Близько 22:47 два гучних вибухи в районі виїзду на с. Нікольске. Пабліки окупантів переконують в роботі ППО та збитому БПЛА. Дивно, що не корабель прибульців з Марсу. З огляду на посилений рух військової техники та швидкість її пересування, маріупольці мають розуміти, що такими діями росіяни наражають їх на небезпеку. Причину вибухів та деталі з’ясовуємо, однак підтвердження роботи ППО немає", – сказав він.

Уночі у місті була стрілянина в місті.

"Вночі – автоматні та кулеметні черги. Наслідки віри у власні плітки про чисельні ДРГ України, що заїхали в місто. Насправді, під “дружній вогонь” попала цивільна автівка російських військових, що змінила номери на українські. Наа жаль, без втрат. Але тенденція нам подобається", – розповів Андрющенко.

Нагадаємо, окупанти вдаються до посилених репресій щодо мешканців Енергодару. Людей шантажують, викрадають їх та знущаються із них. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER