В Херсоні знищений відпочинковий комплекс, де жили окупанти та колаборанти

Кілька дуже потужних вибухів пролунали в окупованому Херсоні. Містяни повідомляють про знищення ЗСУ відпочинкового комплексу «Затерянный мир», який належить Володимиру Сальдо, повідомляє видання "Мост".

В місцевих пабліках херсонці пишуть, що після вибухів в значній частині міста зник окупантський мобільний зв'язок, також пишуть про перебої в роботі підконтрольного окупантам інтернет-провайдера «СкайНет».

У лазнево-оздоровчому комплексі «Затерянный мир», де були й готельні номери для клієнтів, які полюбляли «добре відпочити в інтимній обстановці». Відомо, що в закладі тривалий час жили окупанти і колаборанти. Відомо, нещодавно звідти виїхало чимало окупантів. Чи була це ротація і чи заселилася в «Затерянный мир» нова партія окупантів, невідомо. Але відомо, що саме на верхньому поверсі розташовані готельні номери, де ймовірно жили окупанти і зрадники. 

Нагадаємо, в Херсоні ЗСУ знищили будинок, де жили окупанти.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER