В Херсоні ЗСУ знищили будинок, де жили окупанти

Українські військові знищили будинок на вулиці Кільцева в Херсоні, де було майже 200 окупантів і співробітників ФСБ. Про це повідомляє місцеве видання "Міст".

Ракетно-артилерійським ударом було знищено гуртожитки у Херсоні, де базувалися російські окупанти. Подія сталася в ніч із 1 на 2 вересня. Будівля знаходиться на території Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ, який у народі називають "Школою міліції".

Наслідки удару по гуртожитку

За попередньою інформацією, в гуртожитку проживало майже 200 російських солдатів. Серед них, ймовірно, були і співробітники Федеральної служби безпеки. У виданні зазначають, що в окупаційних адміністраціях чи ЗМІ не коментували події. Також немає інформації і від офіційних українських джерел.

До повномасштабного вторгнення, у гуртожитку, який у 2011 році переробили під житловий будинок, мешкали поліцейські. Після евакуації там оселилися окупанти.

Нагадаємо, ЗСУ відбили наступ росіян в напрямках Авдіївки та Бахмуту.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER