У Миколаєві судитимуть подружжя через державну зраду

Чоловіка та дружину із Миколаєва покарають через державну зраду. Миколаївська обласна прокуратура вже скерувала до суду обвинувальний акт стосовно подружжя за фактом державної зради. Порушники допомагали Росії, поширюючи інформацію про рух, переміщення та розміщення Збройних Сил України.

Про це повідомили у прокуратурі Миколаївської області:

"Слідством встановлено, що 57-річна жінка під кураторством спецслужб рф на регулярній основі збирала та передавала інформацію про місця дислокації, пересування особового складу та техніки ЗСУ, інформацію про результати та наслідки обстрілів російськими військовими цивільних та військових об’єктів, а також іншу інформацію щодо військової обстановки в обласному центру".

Свої дії обвинувачена маскувала під виглядом вигулу домашньої тварини та при спілкуванні з кураторами дотримувалась правил конспірації.

"Її ж 54-річний чоловік, будучи діючим працівником правоохоронного органу, через «Телеграм»-канали проросійської спрямованості збирав та передавав дружині інформацію про розташування підрозділів Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань із зазначенням конкретних координат їх позицій", – кажуть у прокуратурі.

Виявили зрадників у травні. 

Нагадаємо, український суд покарав російського агента, який коригував ракетний удар по аеродрому "Краматорськ". Йому присудили 9 років увʼязнення.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER