9 років тюрми: суд виніс вирок коригувальнику ворожого вогню по аеродрому Краматорська

Український суд покарав російського агента, який коригував ракетний удар по аеродрому "Краматорськ". Йому присудили 9 років увʼязнення.

Про це інформують у СБУ:

"СБУ затримала зловмисника у Донецькій області наприкінці травня. Під час досудового розслідування встановлено особу його російського «куратора». Ним виявився кадровий співробітник 9 управління 5 служби фсб Алєксєй Шингірьов. За його завданням агент розвідував позиції командних пунктів та логістичних складів українських військ, здійснюючи приховане спостереження за об’єктами".

У Службі безпеки кажуть, що отримані відомості загарбники використали для здійснення ракетних ударів по інфраструктурних об’єктах аеродрому «Краматорськ».

"За даними слідства, для передачі розвідінформації зловмисник використовував один із месенджерів. Зібрані відомості розміщував у спеціально створених представниками фсб закритих групах, таких як «Канал для своих», «На крыле», «лнр14», а також у приватних чатах", – йдеться у повідомленні.

Суд визнав зловмисника винним, тепер йому доведеться відбувати покарання.

Нагадаємо, розслідувачі з'ясували, що удар по Миколаївській ОДА в березні здійснив російський фрегат "Адмірал Ессен". У матеріалі повідомляється, що командиром означеного фрегата був капітан другого рангу Олександр Смірнов, а капітан-лейтенант Анатолій Перетятько керував ракетно-артилерійською бойовою частиною корабля.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER