Херсонський зрадник Стремоусов втік від ЗСУ у Воронеж на захід для… «громадськості» з «ДНР»

Так званий «заступник голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області» Кирило Стремоусов зараз активно виправдовується з приводу своєї поїздки в Вороніж й стверджує, що не втік з Херсона, боячись контрнаступу ЗСУ.

Стремоусов на своєму Телеграм-каналі оприлюднив кілька відеозвернень, записаних, як було згодом ідентифіковано, в Воронежі.

Й лише після появи повідомлень про викриття місця перебування зрадника він сам визнав, що перебуває в Воронежі.

Але стала відома програма «семінару з комунікативного лідерства», на якому перебував Стремоусов. Виявляється, що цей семінар проводився не для «чиновників» з окупаційної влади, а для так званих «громадських діячів», й не з Херсонської області, а з… так званої «ДНР». Відповідну інформацію можна знайти на медіа-ресурсах «республіки».

Також Стремоусов казав, що в семінарі бере участь «херсонська делегація» й представники «всіх визволених територій». Але в медіа-просторі немає жодної згадки про хоча б ще одну людину не з «ДНР», яка взяла б участь в цьому семінарі. Зокрема, не згадується про жодного представника від окупованих територій Запорізької області. Це дуже дивно, враховуючи велике значення піару для окупантів та їх посіпак, а також їх любов до висвітлення своєї участі в різних «значних подіях».   

Скоріше за все, херсонський зрадник поїхав у Воронеж один, злякавшись серйозної активізації на фронті на Херсонському напрямку. А зараз він, як кажуть, «робить хорошу міну при поганій грі». Можливо, йому доведеться навіть мати неприємну розмову з начальством в окупаційній владі Херсонщини.

Стремоусов у нещодавно оприлюдненому посту обіцяє повернутися в Херсонську область найближчим часом, але відомо, що станом на 31 серпня він перебуває на території Росії.

Нагадаємо, Кирило Стремоусов «засвітив» на власному Телеграм-каналі стратегічно важливу для окупантів переправу через Дніпро.

Цей матеріал підготувлено ГО «Миколаївський центр журналістських розслідувань» в рамках програми Інституту висвітлення війни та миру «Підтримка регіональних медіа України під час війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу та МЗС Королівства Норвегії. Зміст публікації є винятковою відповідальністю ГО i не відображає погляди Європейського Союзу, МЗС Королівства Норвегії чи Інституту висвітлення війни та миру.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER