В Миколаєві з початку повномасштабного вторгнення Росія пошкодила та знищила понад 10 тисяч цивільних об’єктів

Станом на 31 серпня від початку повномасштабної війни, з 24 лютого, російські війська пошкодили або повністю знищили 10 116 цивільних об’єктів на Миколаївщині.

Такі дані наводить Миколаївська обласна військова адміністрація.

Серед пошкоджених та знищених об’єктів за час повномасштабної війни 6 536 житлових будинків, 67 медичних закладів, 332 навчальні заклади, 149 закладів культури, 122 об’єктів промислових підприємств, 854 об’єкти газопостачання, 596 об’єктів електропостачання, 28 об’єктів водопостачання, 94 об’єкти теплопостачання, а також ще 1 338 інших невійськових об’єктів.

В області тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни. Без газопостачання, за інформацією ОВА, залишаються 6 355 споживачів.

Станом на 31 серпня у 93-х населених пунктах, з них — у чотирьох частково, Миколаївського та Баштанського районів відсутнє електро- та водопостачання, а також водовідведення.

Нагадаємо, у мікрорайонах Миколаєва, які найчастіше зазнають ворожих обстрілів, планують встановити зупинки-укриття за прикладом Харкова.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER