Суд заарештував Казимирова на 2 місяці без права на внесення застави

У вівторок, 30 серпня, Центральний районний суд Миколаєва обрав підозрюваному у вимаганні Олексію Казимирову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це йдеться в повідомленні Центрального райсуду Миколаєва.

Як відомо, напередодні Казимирова було затримано в Києві. Він переховувався від слідства майже рік. 30 серпня суд відправив його під арешт в слідчий ізолятор без права внесення застави.

Прокурор клопотав перед судом про обрання Казимирову запобіжного заходу у вигляді 60 діб утримання під вартою без права на внесення застави. Суддя Світлана Скрипченко задовольнила це клопотання.

«Перед початком та у ході засідання, Олексій К. поскаржився на погане самопочуття, проте медики бригади «швидкої», що двічі виїжджали на виклик не виявили причин для його госпіталізації», – розповіли в суді.

Нагадаємо, що Казимиров відомий тим, що уникнув покарання за смертельну ДТП. 1 лютого 2011 року Олексій Казіміров за кермом Merсedes збив 20-річну мешканку Миколаєва Юлію Каланчову, після чого залишив її вмирати на дорозі та поїхав. У загиблої залишилася маленька дитина. Всю історію злочину Казимирова читайте в нашому розслідуванні.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER