У Києві затримали Олексія Казимирова, який майже рік ховався від слідства у справі про вимагання

У Києві затримали розшукуваного за вимагання Олексія Казимирова.

Про це повідомляють «Преступности.НЕТ», посилаючись на співрозмовників у правоохоронних органах.

29 серпня Казимирова виявили в одному зі столичних закладів громадського харчування співробітники поліції та СБУ.

Підозрюваного у здирстві Казимирова затримали та перевезли до Миколаєва, де помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Нагадаємо, що Казіміров відомий тим, що уникнув покарання за смертельну ДТП. 1 лютого 2011 року Олексій Казіміров за кермом Merсedes збив 20-річну мешканку Миколаєва Юлію Каланчову, після чого залишив її вмирати на дорозі та поїхав. У загиблої залишилася маленька дитина. У січні 2012 року суддя Центрального районного суду Миколаєва Андрій Рудяк засудив його до 6 років позбавлення волі.

Однак, у Даріївській виправній колонії Херсонської області Казимиров перебував лише кілька місяців – у липні 2012 року суддя Білозерського райсуду Херсонської області Симчук виніс ухвалу про звільнення Олексія Казимирова від подальшого ув'язнення у зв'язку з тяжкою смертельною хворобою.

У квітні 2018 року Казимирову повідомили про підозру в невиконанні ним судових рішень – він ухилявся від виплати шкоди родичам загиблої та неодноразово траплявся поліцейським за керуванням автомобілем у стані сп'яніння і без посвідчення водія.

29 березня 2017 року Олексій Казимиров за кермом Skoda у центрі Миколаєва, на перетині вулиць Московська та Велика Морська, врізався у маршрутне таксі, після чого втік. У 2015 році Казимиров був помічений за кермом Skoda сріблястого кольору з державним номером ВЕ2368ВІ, після чого співробітники ДАІ після погоні за ним через все місто затримали його та оформили на нього 4 адміністративні протоколи. При цьому «пухлина мозку, що прогресує», нібито, не заважала Олексію Казімирову захоплюватися «травкою», яку міліціонери тоді знайшли в салоні його автомобіля.

Крім того, у лютому 2018 року стало відомо, що зі штрафмайданчика зник автомобіль Казімірова, на якому він на смерть збив студентку – гроші від продажу транспорту мали піти на відшкодування компенсації родичам загиблої.

Всю історію злочину Казимирова читайте в нашому розслідуванні.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER