Росіяни назвали обстріл житлового будинку у Вознесенську «результативною атакою військового об’єкту»

Обстріл цивільного населення у Вознесенську 20 серпня російські ЗМІ назвали  «результативною атакою військового об'єкту». 

Зокрема, кремлівське видання TopWar пише, що російська розвідка отримала дані, що командування ЗСУ нібито намагалося створити у Вознесенську угруповання, яке потім можна було б задіяти для наступу на Херсон.

— Дані, отримані Збройними силами Росії, дозволили результативно атакувати військові об'єкти у Вознесенську. У місті прогриміли потужні вибухи, внаслідок яких знищено склад боєприпасів та об'єкти розміщення військової техніки, – пишуть російські ЗМІ.

Нагадаємо, вранці 20 серпня російська ракета влучила у житловий будинок у Вознесенську. Там не перебувало жодних військових формувань. Серед постраждалих – люди літнього віку, жінки та діти. Наразі відомо про 9 постраждалих, яким надається медична допомога. 

Після обстрілу багатоповерховий будинок не придатний для проживання, тому десятки сімей залишилися без житла. Вибуховою хвилею пошкоджено також домівки приватного сектору.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER