СБУ викрила прихильницю збройної агресії РФ – їй загрожує п’ять років за гратами

Служба безпеки України на Миколаївщині викрила проросійську жінку, яка здійснювала антиукраїнську пропаганду та поширювала матеріали про виправдовування збройної агресії РФ проти України.

Про це повідомляє Управління СБУ в Миколаївській області. 

Співробітники СБУ у ході досудового розслідування з’ясували, що підозрювана мешканка міста Южноукраїнська поширювала у соціальній мережі відео та фото матеріали, що виправдовують дії російських окупантів, заперечують збройну агресію РФ проти України та глорифікують її учасників.

Наразі їй повідомлено про підозру у поширенні матеріалів, у яких міститься виправдовування та заперечення збройної агресії рф проти України, розпочатої у 2014 році, а також глорифікація її учасників (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

У разі доведення вини підозрюваній загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п’яти років з конфіскацією майна або без такої.

Викриття проводили співробітники СБУ в Миколаївській області, спільно з ГУНП в Миколаївській області за процесуального керівництва окружної прокуратури Миколаївської області.

Нагадаємо, СБУ затримала двох агентів РФ, які намагалися влаштуватися до ЗСУ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER