ЗСУ вивели з ладу Каховський міст на Херсонщині – ОК “Південь”

Каховський міст на Херсонщині став непридатним до використання після удару по ньому ЗСУ.

Про це повідомляє ОК "Південь".

"Наш вогневий контроль транспортно-логістичних шляхів на тимчасово окупованих територіях Херсонщини призвів до закріплення статусу мосту в районі Каховської ГЕС, як непридатного для використання. Влучання акуратне, але дієве", – повідомляють в оперативному командуванні.

Також Збройні сили України завдали удару по будівлі управління Каховського магістрального каналу, де розмістилися російські окупанти, повідомив депутат обласної ради Сергій Хлань.

"Рашисти селяться і розміщують свою техніку біля стратегічної інфраструктури. Як на Каховській ГЕС та Каховському магістральному каналі. Але наші ЗСУ працювали й будуть працювати ювелірно. Задача наших військових вигнати орків і не пошкодити важливих об’єктів і тим більше — зберегти людей", – повідомив Сергій Хлань.


Нагадаємо, генерал-майор Дмитро Марченко вважає, що Херсон буде звільнений від російських окупантів до кінця року.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER