На Херсонщині росіяни намагаються відбити втрачені позиції, Миколаївщина під вогнем – дані ОВА

Ворог продовжує обстріли південних областей України, на Херсонщині окупанти намагаються відбити втрачені позиції, але без успіху.

Про це свідчать дані обласних військових адміністрацій.

Ситуація в регіонах станом на 8.00

Херсонщина: ситуація напружена, бойові дії протягом доби спостерігалися у всіх громадах, стабільно критична ситуація у Бериславському та Каховському районах. Багато сіл знову обстріляні різними видами зброї, російські війська намагаються повернути втрачені позиції. Але без результатів.

Окупаційна влада збільшила кількість пунктів допомоги, це робиться для збору особистої інформації  на Херсонщині. Також продовжується видача різних підйомних сум від 4 до 10 тис рублів (школярам, дітям, пенсіонерам), і також в обмін на паспортні дані.

Миколаївщина: під постійними ворожими обстрілами знаходяться населені пункти Галицинівської громади. Вчора протягом дня зазнало обстрілів с. Галицинове. Зранку 9 серпня — під обстрілами було с. Лимани. Влучання переважно по околицях села. Наслідки уточнюються.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Вночі обстрілів зазнало смт Березнегувате. Пошкоджено житлові будинки. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Нагадаємо, окупанти пошкодили та знищили понад 9 тисяч цивільних об’єктів на Миколаївщині.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER