Не вірте “диванним” експертам, треба терпіння: Данілов про контрнаступ ЗСУ

Секретар РНБО Олексій Данілов закликав набратись терпіння щодо контрнаступу ЗСУ, оскільки строки визначають військові на чолі з верховним головнокомандувачем, а не "диванні" експерти.

Про це Данілов заявив у інтерв'ю ТРК "Київ", передає "УП".

"Давайте будемо спокійно ставитись до цих речей, коли це (контрнаступ – ред.) буде відбуватися. Військові знають свою справу, знають, коли їм треба починати, І головне як швидко, як з якомога меншою кількістю втрат робити корисну справу для нашої країни: звільняти наші території від окупанта", – заявив Данілов.

За словами секретаря РНБО так звані "диванні" експерти не володіють інформацією щодо реальної ситуації.

При цьому Данілов нагадав, що вже звільнені від окупантів Київська, Чернігівська та Сумська області. Він підкреслив, що "треба набратись терпіння і побачити все це на власні очі".

Нагадаємо, британська розвідка стверджує, що в результаті успішних ударів ЗСУ російські війська на західному березі Дніпра на території Херсонщини стали дуже вразливими.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER