Миколаївські морпіхи захопили в полон офіцера РФ та ще 10 окупантів

У неділю, 31 липня, українські піхотинці захопили в полон 11 військових РФ, зокрема одного офіцера, на херсонському напрямку.

Про це повідомляють в ВМС ЗСУ.

"В результаті успішних контрнаступальних дій на Херсонському напрямку, українські воїни захопили в полон 11 військовослужбовців російських окупаційних військ. Серед них один офіцер, один прапорщик та дев'ять мобілізованих  мобілізованих незаконного збройного формування "ДНР".  Окупантам, які потрапили в полон, пощастило, адже Україна дотримується норм міжнародного права. Усі полонені передані до відповідних компетентних органів", – йдеться в повідомленні.

За інформацією ЗМІ, взятий в полон майор приїхав з Абхазії, а прапорщик – з РФ. Піймали окупантів бійці 36-ї окремої бригади морської піхоти, які облаштували засідку для ворожої групи.

Нагадаємо, Миколаїв став штабом партизанського руху південного фронту повномасштабної війни з РФ.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER