У Маріуполі партизани підпалили поля із зерном, щоб його не вкрали росіяни

В тимчасово окупованому військами РФ Маріуполі сили спротиву підпалили поля із зерном, щоб його не викрали окупанти. Є ймовірність, що вогонь перекинеться на базу військ РФ.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

"Внаслідок дій маріупольської групи спротиву Немізіда розпочалася пожежа, яку окупанти не можуть ліквідувати. Поруч із місцем пожежі фортифікації, склади техніки з боєкомплектом та мінні поля окупантів", — наголосили в міськраді.

Нагадаємо, вранці 23 липня росіяни атакували Одеський морський торговий порт крилатими ракетами типу «Калібр». Дві  ракети збили, ще дві влучили в об'єкти інфраструктури порту. Термінал, де зберігали зерно на експорт, не постраждав. Попри атаку окупантів, Україна продовжує готуватися до експорту зерна.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER