Війська РФ цілодобово обстрілюють звільнені від окупації села Херсонщини

Російські окупанти цілодобово обстрілюють звільнені захисниками України села Херсонської області, їх практично повністю знищено.

Як повідомляє Херсонська ОВА в Telegram-каналі у п'ятницю, 29 липня, в області тривають активні бої, у громадах Бериславського району дуже важка ситуація.

«У деяких селах не залишилося жодного вцілілого будинку, вся інфраструктура знищена, люди живуть у погребах, а найсміливіші біжать пішки або через заміновану річку. Десятки сіл залишаються без світла, води та газу. Пенсіонери не мають змоги отримати пенсії, а малозабезпечені — соціальні виплати, адже листоноші не працюють з початку березня», — сказано в повідомленні.

За інформацією правоохоронців, 28 липня росіяни вбили сімох мирних жителів області, ще шість постраждали. Внаслідок ракетних атак було пошкоджено будинки в чотирьох населених пунктах. Окупанти крадуть цивільний автотранспорт і навіть теплохід, який використовують, щоб переправлятися через Дніпро в районі пошкодженого внаслідок влучного удару захисників України Антонівського мосту.

Раніше Центр повідомляв, окупанти запустили поромну переправу біля Антонівського мосту. За словами очевидців, одна поїздка коштує 250 грн, хоча росіяни стверджували, що користуватися переправою можна буде безкоштовно. Також окупанти переправляють за допомогою неї свою техніку.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER