Окупанти повністю зруйнували школу у Миколаєві – пошкоджені також багатоповерхівки і водна станція

Вночі 28 липня російські окупанти знову обстріляли цивільну інфраструктуру Миколаєва. Від ракетного удару постраждали заклади освіти та житлові будинки – одна зі шкіл повністю зруйнована.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Містяни під час нічної тривоги почули понад 8 гучних вибухів. В одну зі шкіл влучили три ракети. Внаслідок атаки обвалилась частина будівлі, а охоронець закладу отримав поранення.

У довколишніх приватних будинках побило вікна та покрівлю.

Також ракета влучила на територію водної станції Кораблебудівного університету і пошкодила складське приміщення. 

На місці удару утворилася велика вирва та залишилися уламки ракети.

На території одного з приватних підприємств від влучання боєприпасів загорілись залишки шроту. Пожежу оперативно ліквідували рятувальники ДСНС.

Також на цей час відомо про пошкодження двох багатоповерхівок.

Нагадаємо, за минулу добу окупанти пошкодили 78 цивільних об'єктів Миколаївщини. Ворожий обстріл Миколаєва пошкодив 10 багатоповерхівок, ринок і дачі.

Цей матеріал підготувлено ГО «Миколаївський центр журналістських розслідувань» в рамках програми Інституту висвітлення війни та миру «Підтримка регіональних медіа України під час війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу та МЗС Королівства Норвегії. Зміст публікації є винятковою відповідальністю ГО i не відображає погляди Європейського Союзу, МЗС Королівства Норвегії чи Інституту висвітлення війни та миру.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року. Освіта: Чорноморський національний університет імені Петра Могили

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER