На Миколаївщині ворожі обстріли пошкодили вже понад 7,7 тисячі цивільних об’єктів

Станом на 21 липня з початку повномасштабного російського вторгнення на Миколаївщині пошкоджено частково або повністю 7668 цивільних об'єктів.

Про це повідомили в ОВА.

З них:

  • об’єкти житлового фонду – 4983,
  • медичні заклади – 50,
  • навчальні заклади – 292,
  • заклади культури – 123,
  • об’єкти промислових підприємств – 91,
  • об’єкти життєзабезпечення: газо – 716, електро – 509, водо – 26, теплопостачання – 90,
  • інші невійськові об’єкти – 788.

Наразі в області тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни. Натепер без газопостачання залишаються 7254 споживачі.

Також припинено електропостачання, водопостачання, водовідведення у 94 населених пунктів (у п‘яти – частково) Баштанського та Миколаївського районів.

За добу для ліквідації наслідків російсько-фашистської агресії підрозділи ГУ ДСНС залучались чотири рази для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів, вилучено 3 ВНП.

Проводиться добровільна евакуація. Станом на 21 липня у закладах тимчасового розміщення Миколаєва перебуває 442 внутрішньо переміщені особи. Загалом із Миколаївської області евакуйовано 24055 людей.

Нагадаємо, у Миколаєві відомо вже про 18 ймовірних навідників та корегувальників ворожого вогню. Саме місто збираються закрити на декілька днів за тиждень-два, коли закінчиться основна фаза збору врожаю в області.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER