ЗСУ продовжують знищувати склади окупантів: у ворога все гірше з логістикою

Українські військові продовжують знищувати склади та командні пункти окупантів на півдні. Це не дозволяє ворогові просуватися та переходити в контратаку.

Про це повідомила начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

За її словами, минулої доби ЗСУ атакували на півдні російські підрозділи протиповітряної оборони та зенітно-ракетні підрозділи. Також було знищено польові склади.

— Тому у ворога все гірше з логістикою, із забезпеченням, а це означає, що для того, щоб йому вирушати вперед, він не має впевненості в тому, що йому буде чим це робити. Саме тому вони тримаються за зайняті позиції та намагаються хоч якось зміцнитися, — зауважила Наталія Гуменюк.

Вона пояснила, що це дуже деморалізує окупантів, оскільки знищені командні пункти не можуть ухвалювати рішення та формувати подальші дії своїх військ.

— Знищення логістики, скупчень техніки, боєкомплектів свідчить про те, що просто нема на чому вирушати вперед, вживати якихось атакуючих дій і, звичайно, посилювати себе якимись боєприпасами, — наголосила начальниця прес-центру.

Раніше Центр поідомлвяв про те, що ЗСУ знищили штаб та склад боєприпасів окупантів в Лазурному Херсонської області.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER