Во время строительства дюкера через Южный Буг аудиторы обнаружили нарушения (исправлено)

Специалисты Госаудитслужбы установили, что во время строительства дюкера и магистральных сетей водоснабжения для обеспечения микрорайона Варваровка подрядчик без оснований включил в стоимость работы и материалы на 13,6 млн гривен.

Об этом свидетельствуют выводы аудита проведенного Управлением Южного офиса Госаудитслужбы.

Согласно отчету, ООО "ВИК ТЕХНОЛОГИИ" безосновательно включил в смету выполнение работ по укладке трубопровода длиной 2,8 км на сумму 475 тыс. грн и стоимость самих труб на общую сумму 13 млн 146 гривен.

Кроме того, по вышеуказанному объекту установлено нарушений на сумму 306,68 тыс. грн, что привело к материальному ущербу местному бюджету.

 

бюджет, деньги, миллион

Комментарий

  • ТОВ "ВіК Технології"

    Викладене у даній статті є не зрозумілим та дивним для ТОВ «ВіК ТЕХНОЛОГІЇ» (надалі – Товариство), адже вказана вартість більш ніж 13 млн. це вартість прокладених на об’єкті двох ниток трубопроводу, а саме роботи з укладання та протягування труб 2960 м та самі труби довжиною 3063,6 пог.м., у відповідності до проектно-кошторисної документації. Більш того в Товаристві проводилась зустрічна звірка в тому числі перевірявся зазначений у даній статті об’єкт, в ході якої надавались затверджена проектна документація з отриманими експертними висновками, в складі якої є роботи з укладання та протягування двох ниток трубопроводу зазначеною вартістю труб на суму більш ніж 13 млн. та вартістю робіт відповідно, а також всі необхідні та підтверджуючі витрати документи.
    Згідно висновків довідки зустрічної звірки в Товаристві, викладеного у даній статті факту про завдані бюджету збитки на суму більш ніж 13 млн. грн., Державною аудиторською службою не встановлено.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER