Щоб бійці проходили безкоштовну реабілітацію: в КП «Парки» виправдались за будівництво спортмайданчика без дозволів

Будівництво на Флотському бульварі Миколаєва

Комунальне підприємство «Миколаївські парки» розпочало будівництво спортивного майданчика на Флотському бульварі. Однак, як з’ясувалося, жодних дозвільних документів на роботи підприємство не мало.

В ефірі телеканалу «Март» директор КП Дмитро Чучмай заявив, що майданчик будували, аби військовослужбовці могли проходити безкоштовну реабілітацію, передає Nikcenter.

На початку листопада комунальне підприємство взялося за будівництво спортивного майданчика на набережній Миколаєва. Проте в екологічній інспекції заявили, що «Миколаївські парки» не мають дозвільних документів на проведення відповідних робіт.

Комунальники встигли зрубати два молоді та здорові дерева, поки їх не зупинили поліція й екологи. В результаті, за фактом самовільного будівництва на Флотському бульварі, відкрили кримінальне провадження, а спецтехніку комунальників евакуювали на штрафмайданчик.

Досить оригінально пояснив проведення будівельних робіт керівник підприємства Дмитро Чучмай. На його думку, встановлення спортивного майданчика не потребує дозвільних документів.

«Не можна казати, що це було будівництво. Планувалась установка малих архітектурних форм, а саме: лави, урни та тренажери. В першу чергу це було для того, щоб наші бійці безкоштовно мали змогу проходити там реабілітацію. Крім того, це таке місце, де дуже красиво, там дуже цікавим оглядом», – розповів директор «Миколаївських парків».

Дмитро Чучмай переконує: комунальне підприємство проводило благоустрій території, а не здійснювало будівництво. Наразі всі роботи заморожені, оскільки відкрито кримінальне провадження. Питанням законності будівництва займається поліція.

Зовсім протилежна думка в місцевих екологів, які стверджують, що Флотський бульвар включений до природно-заповідного фонду України і без дозвільних документів розпочинати будь-які роботи заборонено.

Нагадаємо, на Одещині викрили мільйонні розкрадання під час будівництва медлабораторій. Колишній посадовець Одеської обласної державної адміністрації організував масштабне розкрадання бюджетних коштів. До злочинної схеми він залучив ще чотирьох співучасників.

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві руйнується чергова памʼятка архітектури – місцеві жителі звинувачують сусіднє будівництво. У центрі Миколаєва на вулиці Потьомкінській зазнає руйнувань житловий будинок, який є архітектурною пам’яткою.

миколаїв, підприємство

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER