Знищили 39 окупантів, зброю і техніку: ЗСУ провели вдалі операції на Херсонщині. ВІДЕО

Протягом останньої доби в Херсонській області бійці Збройних сил України здійснили успішну операцію щодо ліквідації диверсійно-розвідувальної групи російських окупантів, зруйнувавши їх моторний човен.

Також наші захисники знищили вісім важких гармат і п’ять мінометів загарбників. Про це повідомила голова об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Пізніше прес-служба Оперативного командування “Південь” виправила та доповнила вказані дані на своїй сторінці в соціальній мережі “Фейсбук”:

ОК “Південь” повідомило, що в результаті дій Сил оборони загарбницькі війська втратили 39 бійців (практично два взводи), сім важких гармат і шість мінометів, а також одинадцять одиниць автомобільної та броньованої техніки. Також були знищені моторний човен, станція зв’язку та два польові пункти боєпостачання”.

Нагадаємо, раніше ЗСУ успішно виконали завдання на лівому березі Дніпра.

знищення противника


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER