Українські захисники вдарили по ворожому літаку в Чорному морі

Сили оборони завдали удару по російському літаку в Чорному морі.  Поблизу острова Зміїний, в районі так званих “вишок бойка”, відбулося зіткнення російського військового літака та українських бойових катерів.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки, передає Nikcenter.

“Літак окупантів спробував атакувати військові судна Сил безпеки та оборони України, але отримав відповідь. Ворожа пропаганда поширила фейк про нібито ураження та затоплення українського катера”.

Водночас у ГУР повідомляють, що у відповідь на спробу атаки українські військовослужбовці завдали удару по літаку окупантів.

“Випущена з бойового катера України ракета пошкодила російський борт, який був вимушений одразу ж залишити місце події та летіти у напрямку найближчого аеродрому”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 22 серпня керівництво Росії видало заяву про знищення в Чорному морі катера з десантною групою ЗСУ. На підтвердження своїх слів пропагандисти Міноборони опублікували відео. Українська сторона інцидент спростувала.

ворожі літаки, ЗСУ, українські військові, Чорне море

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER