Російська армія відступає на Півдні під тиском Сил оборони

контрнаступ зсу

Українські захисники відтісняють ворога на півдні України. Минулого тижня наступальні операції посилились на міста в Запорізькій області: Мелітополь біля Азовського моря та Бердянськ на сході на Азовському узбережжі.

Про це пише The New York Times, передає Nikcenter:

“Українці зараз перебувають у стані, коли вони розуміють, як вони хочуть використати свої сили. І ми починаємо бачити, як росіяни відступають”, – йдеться у повідомленні.

Видання стверджує, нібито офіційні особи США заявили, що нарощування українських сил минулого тижня відбулося в той час, коли ЗСУ розчищали шляхи через частину російської оборони та почали вимотувати російські війська та артилерію.

При цьому наголошують, що росіяни дуже перенапружені. У ниє є проблеми з логістикою, постачанням, особовим складом і озброєнням.

Нагадаємо, наприкінці липня в Офісі президента заявили, що Україна готується до другого етапу контрнаступальних операцій, який має бути успішнішим, ніж перший. Росіяни в передчутті нових атак активно поширюють дезінформацію.

Контрнаступ, ОК "Південь", повномасштабна війна

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER