По Херсону їздило авто з наліпками із зображеннями прапора і герба РФ

Мешканець Херсона їздив на машині з наліпками у вигляді прапорів країни-агресора.

Про це повідомляє поліція Херсонської області, передає Nikcenter.

16 серпня поліція Херсонської області повідомила, що в соціальних мережах з’явилася інформація про чоловіка, який їздив містом на машині, де були наклеєні прапори країни-агресора.

Правоохоронці знайшли цей “ДЕУ-Ланос” на одній з вулиць Херсона і зупинили. На машині дійсно були наліпки з прапором і гербом країни-агресора.

Патрульні поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для розслідування цієї справи. Також повідомили про це Службу безпеки України.

Під час розмови з поліцією 73-річний водій розповів, що такі наліпки він використовував, щоб закрити подряпини на бампері.

Поліція оглянула машину і забрала наліпки з прапором і гербом країни-агресора. Чоловіка доправили до відділу поліції, щоб з’ясувати його особу.

Співробітники СБУ попередили чоловіка про неприпустимість таких дій, які шкодять безпеці України, і попередили про можливу кримінальну відповідальність за злочини проти національної безпеки.

Якщо чоловік продовжить подібну діяльність, то це може мати кримінальні наслідки, згідно з Кримінальним кодексом України.

Фото: Поліція Херсонської області Facebook
Фото: Поліція Херсонської області Facebook
Фото: Поліція Херсонської області Facebook

Нагадаємо, на Херсонщині завершене розслідування справи підприємця-колаборанта.

національна поліція, СБУ


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER