Мешканця Миколаєва ошукали на 40 тисяч гривень

шахрайство

На гачок до аферистів потрапив мешканець Миколаєва. Шахраї видурили у нього 39 тисяч гривень.

Про це розповіли в поліції Миколаївської області, передає Nikcenter:

“2 липня до Миколаївського районного управління поліції звернувся 66-річний мешканець Миколаєва з повідомленням про те, що він став жертвою аферистів. Зі слів потерпілого, на його мобільний телефон задзвонив невідомий та запропонував йому отримати грошову допомогу від іноземних організацій”.

Чоловік виконав усі рекомендації аферистів і втратив гроші з рахунку. Поліцейські вкотре звертаються до людей і просять бути обережними та обачними.

“Пам’ятайте, що фінансова допомога громадянам надається тільки через офіційні відомчі установи. Нікому не повідомляйте дані вашої банківської карти, особливо ПІН-код та СVV2- код, навіть особам, які представляються працівниками банку чи фінансових компаній”, – йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, в Миколаївській області жінка продавала через Інтернет одяг, якого насправді не існувало. Вона видурила гроші в більше 40 людей зі всієї України. Тепер за скоєне їй доведеться відповідати.

миколаїв, шахрайство, шахрайська схема

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER