Масований ракетний удар 15 серпня: у Львові ракета прилетіла у двір дитсадка, у Луцьку є жертви

львів ракетний удар

У ніч на 15 серпня російська армія завдала масованого ракетного удару по території України. Це був один із найбільших ударів по західних регіонах. Багато ракет збили у Львові та області, приліт зафіксували у Луцьку.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про удари по області, передає Nikcenter:

“У Львові уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. Було загоряння. Є руйнування. Людей евакуювали. Є постраждалі. Їм надають всю необхідну медичну допомогу. Інформації про загиблих наразі не надходило”.

львів ракетний удар

Крім того, пожежі спалахнули на кількох інших вулицях Львова. У двох селах поблизу обласного центру також успішно відпрацювала ППО, однак є руйнування. У самому Львові пошкоджено понад 100 помешкань, вибито понад 500 вікон, зруйновано дитсадок. Ракета прилетіла у двір дитячого закладу.

У Луцьку ракета влучила в підприємство. Тут три людини загинули, ще кілька перебувають у лікарнях.

Є інформація також про удари в Дніпрі.

Нагадаємо, у ніч на 14 серпня Одеса зазнала однієї з наймасштабніших ракетних атак. Протиповітряна оборона знищила усі ворожі об’єкти.

 

ворожі обстріли, масований ракетний удар, повномасштабна війна

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER