Кім припустив, чому росіяни інтенсивніше обстрілюють Одесу, ніж Миколаїв

обстріли Миколаївщини

Останнім часом російська армія інтенсивно обстрілювала Одесу та Одеську область. Очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає, що така стратегія спрямована частково на формування громадської думки.

Про це Кім сказав в інтервʼю ONLINE.UA, передає Nikcenter:

“Вони намагаються сформувати громадську думку. У травні вони обстрілювали Київ – три дні лише Київ не був під обстрілами. Люди втомилися, почали нарікати, хоч у Києві напевно найкраще ППО зараз у світі. Але люди починають скаржитися, тиснути на владу, давати слабину. Наразі взялися за Одесу, щоб одесити, які трохи танцюють та відпочивають, почали скаржитися: де наше ППО та все інше”.

На думку Віталія Кіма, по Миколаївщині ворог бив більше року, але не мешканців регіону це більше не діє і думка людей не змінюється.

Нагадаємо, ракетні удари та атаки безпілотниками по Одеській області призвели до пошкодження порту в обласному центрі та руйнувань в Ізмаїлі. Проте найближчим часом всі ушкодження планують усунути.

Загалом 26 об’єктів портової інфраструктури частково або повністю ушкоджені. Усі об’єкти мають відношення до «зернової угоди».

Віталій Кім, ворожі обстріли, жителі Миколаєва, Одеса

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER