Херсонському депутату-правопорушнику продовжили запобіжний захід – ОНОВЛЕНО

Депутату райради Херсонської області та адвокату, який зараз працює в Одесі, Вищий антикорупційний суд продовжив до 16 вересня запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Відповідне рішення опубліковане в Єдиному реєстрі судових рішень, передає Nikcenter.

Нагадаємо, що згідно з даними слідства, особа, яка є підозрюваною у кримінальному провадженні, обіцяла вплинути на суддів під час їхнього вирішення справи в Одесі. Адвоката затримали, коли він отримував гроші.

Варто додати, що на сайті “Судова влада” не вказано прізвище підозрюваного. За повідомленням видання «Антикорупційний вимір», єдиний адвокат, який є ще й депутатом Херсонської районної ради – Віталій Короленко, який був обраний від партії “Слуга народу”.

Нагадаємо, двом мешканцям Херсонщини, які працюють на росіян, СБУ оголосила підозри.

ОНОВЛЕННЯ. В матеріалі була помилково опублікована інформація щодо причетності до кримінального провадження адвоката та депутата Херсонської районної ради Віталія Короленка. 

Наразі інформація в матеріалі оновлена. В публікації Nikcenter містилося помилкове припущення, що йдеться про Віталія Короленка. Оскільки у інформації від САП йшлося про повідомлення про підозру адвокату і вказувалося, що адвокат також був депутатом Херсонської районної ради. 

Інформація про те, що затриманий адвокат є депутатом Херсонської районної ради, міститься і в повідомленні Національної поліції України.

Однак адвокат, який фігурує в кримінальному провадженні, як з’ясувалося пізніше, є депутатом ради іншого рівня.

У зв’язку з вищевикладеним, Nikcenter публікує спростування недостовірної інформації. Зауважимо, що Віталій Короленко надав редакції документи на підтвердження своєї непричетності до кримінального провадження.

запобіжний захід, суд


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER