У військовій адміністрації Миколаєва розповіли, скільки в області під час війни загинуло дітей

Загинули діти з Миколаєва

Російська агресія кожного дня забирає життя маленьких українців. Замість демонстрації успіхів на фронті армія РФ воює з мирними жителями. Через війну загинули діти в Миколаєві та довколишніх селах.

Про це під час брифінгу повідомив заступник голови Миколаївської ОВА Олександр Трайтлі, передає Центр журналістських розслідувань.

Російська  агресія забрала життя 18 маленьких жителів регіону. За словами Олександра Трайтлі, двоє дітей загинули в Миколаєві, інші – в розташованих поряд селах.

Зокрема, мова йде про населені пункти Мішково-Погорілове та Костянтинівку. Від початку війни в Україні загинули 485 дітей.

Нагадаємо, в Умані загинуло 5 дітей через удар по багатоповерхівці. В Умані, що на Черкащині, провели розбір завалів у зруйнованому російською ракетою будинку.

Раніше повідомлялося, що росіяни вивезли з окупованих територій до РФ 100 тисяч українських дітей «на лікування». Дітям проводять так звані «медогляди», щоб мати причини для депортації.

жертви війни, загибель, миколаївська обласна рада, українські діти

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER