У ЦРУ припустили, яким буде український контрнаступ

ЦРУ про контрнаступ

Український контрнаступ буде настільки потужним, що досягне кульмінації в перші 3-4 дні. Так вважає ексдиректор ЦРУ генерал Девід Петреус.

Про це він сказав BBC Radio 4 після відвідання Києва, пише Укрінформ:

«Маю таке відчуття, що вони досягнуть ефекту від поєднання різних видів зброї, тобто успішно проведуть комбіновану операцію, коли є сапери, які долають перешкоди та знешкоджують мінні поля, рухаючись уперед; бронетехніка, яка слідує за ними, захищена піхотою від протитанкових ракет; протиповітряна оборона, що тримає російську авіацію якомога далі; засоби радіоелектронної боротьби, які глушать їхні радіомережі; логістика, яка йде прямо за ними; артилерія і міномети, що передують їм».

Генерал також висловив свою думку щодо Криму. Він припускає, що Сили оборони перекриють сухопутний коридор до півострова. Проте його звільнення буде вже другим етапом.

Нагадаємо, напередодні президент України Володимир Зеленський сказав, що Україна вже готова до контрнаступу. Однак неможливо спрогнозувати, скільки це займе часу.

Контрнаступ, повномасштабна війна, Сили оборони

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER