Росіяни в істериці: в ОК «Південь» прокоментували ракетні удари по житлових будинках

Ракетні удари

Сьогодні, 13 червня, окупанти в черговий раз завдали удару по мирному населенню. Ціллю росіян став п’ятиповерховий будинок в Кривому Розі.

Про це повідомила в ефірі телемарафону представниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк, передає Центр журналістських розслідувань.

В Оперативному командуванні назвали влучання по житловому будинку черговим проявом тероризму. Окупанти в пошуках логістики, завдяки якій постачається озброєння на фронт.

«Зруйновано кілька цивільних і промислових об’єктів, в тому числі пошкоджено рятувальну станцію. Це говорить про те, що ворог дійсно в істериці, намагається атакувати різні регіони України, в тому числі в напрямку столиці та ті напрямки, які вважає стратегічними у підтримці Сил оборони в їх наступальних діях», – пояснила Наталія Гуменюк.

Слід зазначити, що за попередньою інформацією відомо про шістьох загиблих та 20 поранених мешканців багатоповерхівки в Кривому Розі.

Нагадаємо, росіяни вдарили по багатоповерхівці у Кривому Розі. Квартири горіли з першого по п’ятий поверх. Пожежа охопила 700 квадратних метрів площі.

багатоповерхівка, масований ракетний удар, ОК "Південь", ракетні атаки

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER