Наслідки нічного удару по Одеській області: фото

Цієї ночі, 10 червня, російська армія атакувала Україну ракетами та дронами. Постраждала Одеська область. Тут, на жаль, є не лише поранені люди, але і троє загиблих.

удар по Одещині

Про наслідки розповіли в Одеській ОВА.

ворог вдарив по Одеській області

“Вночі ворог атакував Одещину ударними дронами типу “Shahed-136/131″. Силами протиповітряної оборони всі БПЛА знищено”, – кажуть в Одеській ОВА.

атака по Одесі 10 червня
Уламки одного із дронів влучили в квартиру 9-ти поверхівки, внаслідок чого виникла пожежа.

атака Одеська область

“На жаль, є жертви серед цивільного населення – троє загиблих, ще 26 постраждало, з них 3 дітей. Всім надано медичну допомогу, 3 залишаються у важкому стані”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, вночі росіяни атакували Білгород- Дністровський район. Вибуховою хвилею було пошкоджено житлові будинки, там постраждали 10 людей.

Нагадаємо, як повідомляв Nikcenter, російська армія цієї ночі випустила по Україні ракети та дрони “Shahed-131/136”. Відомо про 3 загиблих та більше 20 поранених в Одеській області. Над регіоном працювала ППО. Захисники збили 8 дронів та 2 із 3 ракет.

атака дроном, ворожі обстріли, нічна атака

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER