На Херсонщині загинув поліцейський високопосадовець з Воронежу

Сили оборони України ліквідували в Херсонській області заступника начальника поліції Воронезької області.

Про це стало відомо з російських пропагандистських медіа, передає Nikcenter.

Сталося це 10 червня 2023 р.: 53-річний Сергій Постовалов потрапив під обстріл, перебуваючи в одній із будівель бази відпочинку на Арабатській стрілці в Генічеському районі під час візиту віце-прем’єра Дениса Мантурова.

Раніше повідомлялося про удар по пансіонату ракетами Storm Shadow та одного загиблого. Російські медіа стверджують, що йшлося про Постовалова. Відповідна інформація оприлюднена 15 червня.

Воронезький поліцейський поїхав до Херсонської області у відрядження восени 2022 року. Там він працював в керівництві створеного окупантами «управління поліції».

У Воронежі Постовалов обіймав посаду заступника начальника головного управління поліції. Він був куратором управління з охорони громадського порядку, дорожньої поліції регіону, конвойної служби та експертного центру.

Офіційно росіяни не коментували загибель високопоставленого силовика. За інформацією російських Телеграм-каналів, похорон ліквідованого на Херсонщині поліцейського пройде після ідентифікації останків. Для цього, ймовірно, проведуть аналіз ДНК.

Сергій Постовалов розпочав службу в 1990 році і за 30 років пройшов кар’єрний шлях від міліціонера роти патрульно-постової служби до заступника начальника главку. Останні вісім років (до березня 2020 року – ред.) Постовалов обіймав посаду заступника начальника поліції з охорони громадського порядку ГУ МВС по Воронезькій області.

На посаду заступника начальника ГУ МВС Воронезької області призначений 27 березня 2020 року.

Призначення 27 березня 2020 року. Наказ про призначення підписав Міністр внутрішніх справ РФ.

Нагадаємо, ЗСУ завдали удар по місцях дислокації російських окупантів в окупованій південній частині Херсонської області.  Згідно з інформацією в мережі, влучання були по готелю в Генічеському районі. Це спричинило потужну пожежу. Як вдалося встановити журналістам Nikcenter, удар був завданий по розташованому на Арабатській Стрілці в селі Щасливцево пляжному пансіонату “Chalet Thermal”.

артилерійський обстріл, російська армія


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER