За поданням СБУ суд арештував майно голови окупаційної адміністрації міста Гола Пристань

СБУ наклала арешт на майно гауляйтера міста Гола Пристань у Херсонській області – Геннадія Недялкова. Загальна сума заарештованого майна становить понад 11 мільйонів гривень.

Про це повідомляє управління СБУ у Херсонській області.

Правоохоронці арештували нерухомість, автотранспорт та бізнес-активи гауляйтера.

СБУ повідомило його про підозру в пособництві державі-агресору, за що зраднику загрожує 10-12 років із конфіскацією майна. Також його справу щодо колабораційної діяльності передано до суду.

Раніше ми писали, що Геннадій Недялков та його заступник Юлія Черемісіна заволоділи автомобілем “Тойота” 2020 року випуску, який належав виконавчому комітету Голопристанської міської ради. За це вони можуть бути ув’язнені на строк від 10 до 12 років.

В даний час зрадник знаходиться на тимчасово окупованій території. СБУ намагається притягти зловмисника до відповідальності за злочини проти України.

Нагадаємо, на Херсонщині оголосили підозру окупаційному керівнику Бериславської лікарні.

арешт майна, колабораціонізм


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER