В одному з районів Миколаєва затримали чоловіка з наркотиками

Миколаївські поліцейські викрили чоловіка, який розгулював містом із наркотиками. Його затримали в Інгульському районі міста.

Про це розповіли у Патрульній поліції Миколаївської області:

«Під час патрулювання Інгульського району міста інспектори роти ТОР отримали повідомлення від громадян, що на вулиці Залізничній невідомий чоловік шукає або розкладає закладки. За деякий час поліцейські розшукали громадянина за орієнтуванням».

Розповідають, що підозрюваний помітив правоохоронців і почав помітно нервувати. А опісля сам розповів, що має з собою наркотики.

«Інспектори затримали його та огляд речей в присутності двох свідків, під час якого виявили пакетик з порошкоподібною речовиною, ймовірно наркотичною».

Тепер справу передали слідчим.

Нагадаємо, на Миколаївщині затримали шпигуна. Росіянин перед початком повномасштабного вторгнення переїхав до Миколаєва та чекав приходу окупантів. Щоб отримати доступ до інформації про українські війська, в 2022 році він мобілізувався до лав ЗСУ.

миколаїв, наркоманія, патрульна поліція

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER