УДАР ПО ХЛІБУ ТА БУДИНКАХ: наслідки нічного обстрілу Миколаєва

YouTube video

Село Котляреве на Миколаївщині на початку повномасштабного вторгнення опинилося на лінії зіткнення. Населений пункт зазнавав обстрілів із усіх видів зброї. Десять будинків зруйновані вщент – їх відновити вже неможливо. Найсильніших обстрілів Котляреве зазнавало із квітня минулого року. Староста села пригадує, як переживали бойові дії діти. Місцеві жителі розповідають, що росіяни обстрілювали село і з танків, і з артилерії та мінометів.

Посеред дня окупанти обстріляли магазин місцевого жителя Володимира. Чоловік пригадує, що дивом вцілів. Та травми отримали покупці, які зайшли до магазину. Зараз до села повернулося вже близько половини жителів – відновлюють свої оселі та відбудовують бізнес. Серед місцевих багато військових. Воюють і у найгарячіших точках, зокрема під Бахмутом. Для них місцеві жительки плетуть маскувальні сітки та виготовляють окопні свічки.

Жінки переконані: їхня турбота допомагає військовим наблизити перемогу. Ці коврики передаються нашим хлопцям в окопи, у бліндажі. І навіть снайперам. Нам дуже вони вдячні за те, що хоч чуть чуть, але тепліше їм лежать на землі. Хоч трошечки тепло нашої душі, нашого серця ми віддамо нашим хлопцям.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER