Сили оборони взяли Бахмут у напівоточення

Бої за Бахмут

Російська армія досі не змогла оточити місто Бахмут на Донеччині. Більше того тут ворог втратив частину панівних висот навколо міста. Відтак українські захисники просуваються у передмісті а це значно ускладнює ворогу перебування на його позиціях.

Про це розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр:

«Наші війська взяли місто у напівоточення, що дає нам можливість знищувати ворога. Тому, ворогу, у тій частині міста яку він контролює, доводиться оборонятись».

Крім того,  за словами посадовиці, українські військові контролюють промислові та інфраструктурні об’єкти. Також зберігають контроль над приватним сектором районі міста «Літак».

Додамо, учора ввечері росіяни повідомляли про взяття Бахмута. Натомість у Генштабі ЗСУ запевняють, що бої за Бахмут тривають.

Як повідомляв Центр журналістських розслідувань, Сили оборони звільнили на Бахмутському напрямку вже близько 20 кв км. Лише за добу 19 травня українські захисники змогли просунутись уперед на 500 метрів.

бої за Бахмут, міноборони, повномасштабна війна

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER