Росіяни під приводом евакуації грабують тимчасово окуповані території

Росіяни постійно показують свій цинізм на території України. Тепер вони ще більше обкрадають загарбані землі Херсонської та Запорізької областей. Роблять це під приводом евакуації.

Про це розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр:

«З початку травня, особливо у дні, які оголошені окупантами святковими та вихідними, на тимчасово окупованих територіях у Запорізькій та Херсонській областях значно зросла кількість випадків мародерства та крадіжок російськими військовослужбовцями».

Маляр каже, що крадуть зазвичай  майно і авто. Найбільш страждають населені пункти Токмак, Пологи, Кам’янка, Розівка, Михайлівка, Молочанськ, Енергодар та Чернігівка на тимчасово окупованій території Запоріжжя.

«В Енергодарі в нічний час доби з території приватного підприємства “Електропівденмонтаж-10” було викрадено близько 20 одиниць автотранспорту та розграбовано склад матеріального майна», – розповіла посадовиця.

Нагадаємо, в передчутті українського контрнаступу так звана влада окупованих територій тікає до Росії та вивозить з собою награбоване майно. Частина колаборантів разом з родинами вже покинула окуповані міста. Процес утечі окупанти подають як вимушену евакуацію.

евакуація, окупанти, окупація, окуповані території

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER