Росія могла самостійно організувати удари по Кремлю – Інститут вивчення війни

У Російській Федерації могли інсценувати удари безпілотником по Кремлю, намагаючись донести до своїх громадян необхідність ведення війни проти України. В тому, що трапилося Росія традиційно звинуватила українські спецслужби.

Про це йдеться в звіті ISW, передає Центр журналістських розслідувань.

Є декілька ознак, що вказують на внутрішню підготовку теракту.

«Негайна, послідовна і скоординована реакція Кремля на інцидент свідчить про те, що напад був внутрішньо підготовлений таким чином, що його передбачувані політичні наслідки переважували здивування», – розповіли в Інституті вивчення війни.

Ймовірно, удари по Кремлю Росія використає, щоб скасувати або ж обмежити святкування сакрального свята – 9 травня. В РФ посилюють інформаційну пропаганду, аби показати російському суспільству війну проти України як загрозу дотримання «шанованих історичних подій».

Нагадаємо, російські пропагандистські медіа поширили 3 травня інформацію про атаку безпілотниками на кремлівську резиденцію Володимира Путіна. Кажуть, що стався інцидент уночі, а безпілотники були українськими.

Кремль, російські спецслужби, удари

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER